tisdag 15 oktober 2013

Supersnabb Bärsylt!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Supersnabb Bärsylt” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

13 kommentarer:

  1. krånglig lista med ingredienser tycker jag :)

    SvaraRadera
  2. Ja den tog lång tid att skriva ;):)

    Magnus & Jenny

    SvaraRadera
  3. Jag gör äppelmos på ungefär samma sätt. Kokar äpplen med lite, lite vatten, vaniljpulver och kanel och sen fryser jag in och tar fram en burk i veckan ungefär så den inte möglar. Så smidigt och framförallt GOTT :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Paula

      Jättebra! Enkelt och smidigt - och som du säger gott!

      Magnus & Jenny

      Radera
  4. Det är jättegott! Så gör jag med men jag lägger till lite äkta vaniljpulver i min sylt, vet inte om det är paleo eller inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Äkta vaniljpulver är absolut Paleo, vi använder olika "kryddor" också beroende på vad vi gör - vaniljpulver, kanel, kardemumma och så vidare. Den snabba Bärsylten är en bas som man gör lätt och utan socker sedan kan man krydda den och kanske blandar med olika bär eller äpple för att få sin egen smak :)

      Gott och enkelt!

      Magnus & Jenny

      Radera
  5. Tack för mycket bra och enkla recept, ni har hjälpt mig väldigt mycket, är inne varje dag för att få insperation :) Kram eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Eva

      Vad glada vi blir, så roligt att få inspirera!

      Magnus & Jenny

      Radera
  6. Ja, för de är ju söta, även utan socker! Bra inlägg som sätter fokus på något som ofta glöms bort...
    Kram Eva, Tinibelli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Eva

      Du har helt rätt, bären är så goda och söta i sig så man behöver absolut inte tillsätta någon sötning!

      Tack för din kommentar!

      Magnus & Jenny

      Radera
  7. Otroligt vad lätta en del recept är :) Ska allt fixa det och ha det till er goa Paleogröt som jag är helt vansinnigt fast i. Har i många år saknat havregrynsgröt, men denna är ju godare. Tack för all hjälp jag får här i ert skafferi :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Martina

      Vad glada vi blir av din kommentar! Visst är en del recept busenkla :) och vi är precis som du "fast" i Paleogröten!

      Magnus & Jenny

      Radera
  8. Tycker det är toppen! Jag är diabetiker så det är klockrent med sylt utan tillsatt socker. Måste man söta kan man ju ha i lite Stevie t.e.x...

    SvaraRadera